+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion Rzehaczek Recenzje

Ocena hotelu

96%
Znakomicie

by 13 reviews

  • Personel

    98%
  • Czystość

    98%
  • Wyposażenie

    95%
  • Komfort

    94%
  • Cena

    94%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • dorośli
Sortuj według:
Show:

Pavlína

para, 24.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Líbilo se nám vše...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jaroslava Šteflová

rodzina z małym dzieckiem, 6.3.2016

Krnov Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Užasní majitelé a personál,doporučuji všem co hledají klid a pohodu.Výborné jídlo a pití,sauna a vířivka nám stačila k relaxu i s dětma.Uvítali jsme,že tam není televize a celá chata je nekuřácká.Prostě super,super,super Jarka Šteflová :-)

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

para, 16.11.2015

Třinec Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Krásné ubytování, welnes a okolí....

  • Možná je to volba lidí, což chápu, ale nelibilo se mi, že tam nebyla televize, protože pokud není dobré počasí aby toho člověk mohl využít tak se tam člověk muže nudit.Nelíbilo se mi, že bylo vše na pokojích slyšet, když někdo mluvil z ostatních pokojů nebo i také z hospody tak bylo vše slyšet na ostatních pokojích.To co co bylo zadané ve volbě inzerátu k pobytu nesouhlasilo ve skutečnosti.Myslím tím jen určitě věci!Jinak byl pobat hezký a víceméně si neztěžuji, jen Vám možná tohle třeba bude k potřebě, 100 lidí, 100 názorů.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Penzion Rzehaczek replied to this review.
Dobrý den paní Konderlová,
děkujeme za recenzi. Vždy se snažíme na základě připomínek hostů reagovat tak, aby pobyt plnil jejich očekávání.
V tomto případě musím na vysvětlenou zdělit, že v žádné naší nabídce neinzerujeme TV na apartmánech. Také bych Vás rád poprosil o konkretní zdělení co, jak píšete " ve skutečnosti nesouhlasilo při volbě pobytu" Láhev vína i privátní vstupy do wellness Vám byly personálem nabídnuty a Vámi využity.
Maličkost na konec. Při ubytování jste byli personálem upozornění na striktní zákaz kouření v celém objektu (včetně balkonu, kde jste po celý pobyt kouřili). Mohli jsme nárokovat pokutu ve výši 5000 Kč, která je uvedena v provozním řádu uveřejněným v každém apartmánu - nechtěli jsme Vám kazit pobyt a toto jsme nenárokovali.
Přeji hezký den a jsem pozdravem

Bogdan Pytlik

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Sympatický a ochotný personál, čistota, vybavení, příjemné prostředí (jak uvnitř, tak venku).

  • Atypický tvar schodů v apartmánu, špatně se po nich chodilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka

grupa przyjaciół, 28.9.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Mokraš

para, 4.6.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Super pobyt.Děkujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

David

para, 12.4.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Krásný a stylový penzion s moderním vybavením, starostlivým a ochotným personálem a příznivými cenami. Prostě pohoda.

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Smrčková

rodzina ze starszym dzieckiem, 15.2.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Moc se nam v penzionu libilo a ocenujeme predevsim velmi mile majitele i personal a vzornou cistotu v celem objektu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Michalíková

rodzina ze starszym dzieckiem, 11.7.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Krásný penzion:-))apartmán plně vybavený:-)příjemné prostředí jak uvnitř penzionu,tak i venku..pěkná hospudka s obsluhou,vířivka,sauna k dispozici a hlavně skvělí příjemní majitelé:-)prostě spokojenost na výbornou:-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Boček

para, 27.4.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Budu se vždy rád vracet do toho milého prostředí!!!

  • NEMÁM ŽÁDNÉ VÝHRADY

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vítězslava Mikysková

rodzina z małym dzieckiem, 7.2.2014

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • pefektní,majitelé příjemní,celá chata v četně restaurace nekuřácká,super

  • žádné

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Martin

para, 18.12.2013

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Úsměvaví a ochotní majitelé, krásné prostředí, skvělá kuchyně - pension nemá chybu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Adam Michalski

para, 8.11.2013

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Vkusně zařízený penzion rodinného typu s velmi příznivým poměrem cena/kvalita a velmi ochotným personálem.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.